Tuindelageoorsprong-MadamePoppy-70_websize.jpg

Ben jij bruidsfotograaf, weddingplanner of stylist en wil je je bedrijf en je portfolio een boost geven of ben je een fotograaf die er al een tijdje over nadenkt om een bruiloft te fotograferen maar nog het één en ander aan informatie en beeldmateriaal mist? Wij helpen je op weg!

8 november 2022 
Tuin de Lage Oorsprong

Tuindelageoorsprong-MadamePoppy-92.jpg

LOCATIE

We organiseren deze editie in de tuin en de weelderige kas van Tuin de Lage Oorsprong. Deze prachtige tuin ligt in Oosterbeek, vlakbij Arnhem.

Van Borsselenweg 36 in Oosterbeek

DATUM

8.11.2022

VOOR WIE?

Er zijn 5 plaatsen beschikbaar voor stylisten / weddingplanners en 12 plaatsen voor fotografen.

KORTING OP ONS ONLINE PROGRAMMA

Alle deelnemende fotografen krijgen 50% korting op ons Portfoliobootcamp.Academy online programma. Doe jij mee als stylist of weddingplanner? Dan heb je daar natuurlijk niet zoveel aan! Met de code STYLIST krijg jij 100,- korting op deze editie.

De bootcamp is geschikt voor alle niveaus.

 GET READY!

Tuindelageoorsprong-MadamePoppy-17_websize.jpg

ALLES WAT JE MOET WETEN

Ben jij bruidsfotograaf, weddingplanner of stylist en wil je je bedrijf en je portfolio een boost geven of ben je een fotograaf die er al een tijdje over nadenkt om een bruiloft te fotograferen maar nog het één en ander aan informatie en beeldmateriaal mist? Wij helpen je op weg!

FOTOGRAFEN

Tijdens de bootcamp gaan we het hebben over een goede workflow. Hoe optimaliseer je je workflow zo dat je genoeg klanten hebt en ook nog tijd om leuke dingen te doen? Ook praten we met elkaar over hoe je de juiste bruidsparen vindt en hoe je je tarief zo bepaalt dat je genoeg waarde uit je bruiloften haalt om als fotograaf goed te bestaan.

We laten onze eigen workflow van A-Z zien en gedurende de hele dag is er tijd en ruimte voor Q & A over alles wat met bruidsfotografie te maken heeft, van het fotograferen van bruidsparen tot je website en je factuur. We hebben geen geheimen.

Je portfolio krijgt een flinke boost doordat we een uitgebreide styled shoot met een bruidspaar gaan fotograferen. Inclusief: bruidstaart, dinertafel, stationery; alles uniek gestyled door awardwinning bruiloft stylist BEST DAY EVER Events en de deelnemende stylisten.

STYLISTEN EN WEDDINGPLANNERS

Als stylist en weddingplanner werk je op deze dag intensief samen met Nailia van BEST DAY EVER Events en ontdek je alles over het stylen en plannen van je ideale bruiloft.

Je ontdekt hoe je je eigen stijl kunt vinden en deze kunt vormgeven naar de wensen van het bruidspaar, krijgt tips & tricks voor het stylen van ceremonie, sweet table en diner en Nailia vertelt je alles over haar eigen workflow: van het aantrekken van de juiste bruidsparen tot het organiseren van je eigen styled shoot en deze gepubliceerd krijgen. Ook krijg je heel veel tips over het stylen met bloemen, waaronder het maken van een bruidsboeket.

Enkele weken na de bootcamp ontvang je de door ons gemaakte foto's van je werk zodat je die direct kunt inzetten voor je eigen marketing. Er zijn geen beperkingen aan het gebruik van de foto's maar we vragen je uiteraard wel om de vendors te taggen. 

50 % korting op onze Academy

Als je meedoet aan deze live editie krijg je 50% korting op ons online programma. Je betaalt dan slechts € 197,50 i.p.v. € 395,- en je krijgt direct toegang. Even spieken? Ga dan naar Portfoliobootcamp.academy. Stylisten en weddingplanners krijgen met de code STYLIST 100,- korting op deze editie van Portfolio Bootcamp.

1/2
 

BEKIJK HET MOODBOARD

Nailia heeft dit mooie moodboard met warme tinten samengesteld. We love it!

moodboard 2.png

10.30

Ontvangst

 

11.00

Fotografen: Workflow en Q&A bruidsfotografie door Madame Poppy

Stylisten en planners: Stylen van de shoot

 

13.00

Lunch

 

14.00

Fotografen: Bridal shoot met het bruidspaar en de styling

Stylisten en planners: Workflow styling & floral design

17.00

Einde

PROGRAMMA

 

Er zijn geen beperkingen met betrekking tot het plaatsen en delen van foto's. We love to see the results! De credits kun je vinden in onze besloten facebookgroep. 

Anoukfotografeert- backstage-14.jpg
kleine lijn.png
kleine lijn.png

EARLY BIRD INVESTERING  € 650,- 
Geldig tot 1 oktober, daarna € 695,-
inclusief BTW

Bestaande bootcampers krijgen€ 50,- korting met de code BESTAANDEBOOTCAMPER. Lunch en drankjes zijn inbegrepen. Om je aan te melden vul je onderstaand formulier in. Na het invullen wordt je doorgestuurd naar de betaalpagina en vervolgens kun je je aanmelden voor de Facebookgroep zodat we vast kunnen socializen met elkaar. 

JA! IK DOE MEE!