Ben jij bruidsfotograaf, weddingplanner of stylist en wil je je bedrijf en je portfolio een boost geven of ben je een fotograaf die er al een tijdje over nadenkt om een bruiloft te fotograferen maar nog het één en ander aan informatie en beeldmateriaal mist? Wij helpen je op weg!

Een nieuw avontuur in:

The Netherlands

LOCATIE

We hebben weer een superfijne plek gevonden: We hebben weer een superfijne plek gevonden: Het Hoogh Huys. Een sfeervol boerderijtje in Franse stijl met een weelderige tuin.

Het Hoogh Huys

Leegstraat 14, 6645 BC, Winssen

DATUM

23 april 2020

OPEN VOOR

Er zijn nog 2 plaatsen beschikbaar voor stylisten / weddingplanners en 0 voor fotografen.

Tijdens de styled shoot werken we in kleine groepjes zodat iedereen ruim voldoende de tijd en plek heeft. De bootcamp is geschikt voor alle niveaus.

 

De kosten van de bootcamp zijn aftrekbaar als studiekosten bij de belastingdienst. 

 GET READY!

 Vanwege Covid-19 verplaatsen we deze bootcamp. 

 Wil je op de hoogte blijven? Join our list 

ALLES WAT JE MOET WETEN

Ben jij bruidsfotograaf, weddingplanner of stylist en wil je je bedrijf en je portfolio een boost geven of ben je een fotograaf die er al een tijdje over nadenkt om een bruiloft te fotograferen maar nog het één en ander aan informatie en beeldmateriaal mist? Wij helpen je op weg!

FOTOGRAFEN

Tijdens de bootcamp gaan we over je workflow sparren. Hoe ziet een goede bruidsfotografie workflow er uit en hoe optimaliseer je je workflow zo dat je genoeg klanten hebt en ook nog tijd om leuke dingen te doen? Ook praten we met elkaar over hoe je de juiste bruidsparen vindt en hoe je je tarief zo bepaalt dat je genoeg waarde uit je bruiloften haalt om als fotograaf goed te bestaan.

We laten onze eigen workflow van A-Z zien en gedurende de hele dag is er tijd en ruimte voor Q & A over alles wat met bruidsfotografie te maken heeft, van het fotograferen van bruidsparen tot je website en je factuur. We hebben geen geheimen.

Je portfolio krijgt een flinke boost doordat we een uitgebreide styled shoot met een bruidspaar gaan fotograferen. Inclusief: bruidstaart, dinertafel, stationery; alles uniek gestyled door awardwinning bruiloft stylist BEST DAY EVER Events en de deelnemende stylisten.

STYLISTEN EN WEDDINGPLANNERS

Als stylist en weddingplanner werk je op deze dag intensief samen met Nailia van BEST DAY EVER Events en ontdek je alles over het stylen en plannen van je ideale bruiloft.

Je ontdekt hoe je je eigen stijl kunt vinden en deze kunt vormgeven naar de wensen van het bruidspaar, krijgt tips & tricks voor het stylen van ceremonie, sweet table en diner en Nailia vertelt je alles over haar eigen workflow: van het aantrekken van de juiste bruidsparen tot het organiseren van je eigen styled shoot en deze gepubliceerd krijgen. Ook krijg je heel veel tips over het stylen met bloemen, waaronder het maken van een bruidsboeket.

Enkele weken na de bootcamp ontvang je de door ons gemaakte foto's van je werk zodat je die direct kunt inzetten voor je eigen marketing. Er zijn geen beperkingen aan het gebruik van de foto's maar we vragen je uiteraard wel om de vendors te taggen. 

BEHIND THE SCENES EN FOTO GEBRUIK

Achter de schermen worden opnamen worden gemaakt voor je eigen marketingdoeleinden. Er zijn geen beperkingen met betrekking tot het plaatsen en delen van de afbeeldingen online, we houden altijd van resultaten!  De credits voor elke shoot kan je vinden in onze Facebook-groep.

 

BEKIJK HET MOODBOARD

Nailia heeft dit mooie moodboard samengesteld. Het is onze misse om je geïnspireerd naar huis te sturen met sd-kaarten vol met bijzonder en exclusief werk!

10.30

Ontvangst

 

11.00

Fotografen: Workflow bruidsfotografie door Madame Poppy

Stylisten en planners: Stylen van de shoot

 

13.00

Lunch

 

14.00

Fotografen: Bridal shoot met het bruidspaar en de styling

Stylisten en planners: Workflow styling & floral design

17.00

Einde

PROGRAMMA

 

INVESTERING: € 595,- INCLUSIEF BTW

Lunch en drankjes zijn inbegrepen. Ben je al Bootcamper? Dan betaal je slechts € 550,- inclusief. Om je aan te melden vul je onderstaand formulier in. Na het invullen wordt je doorgestuurd naar de betaalpagina en vervolgens kun je je aanmelden voor de Facebookgroep zodat we vast kunnen socializen met elkaar. 

Alle fotografie plekken zijn uitverkocht! Er zijn alleen nog 2 plekken voor een weddingplanner of stylist.

RESERVE YOUR SEAT
arrow&v
Wich bootcamp do you want to attend?
 

ARE YOU...

 A wedding photographer, videographer or stylist? 

 Do you want to take the next step in your business? 

 Do you need some inspiration and motivation? 

Get your name on our list!

© BEST DAY EVER EVENTS & MADAME POPPY | PORTFOLIO BOOTCAMP. IMAGES AND VIDEO TO THE COURTESY OF ANOUK FOTOGRAFEERT & MADAME POPPY.

info@portfoliobootcamp.nl | Amsterdam 

  • Instagram
  • Facebook
  • Black Pinterest Icon
portfoliobootcamp_nederland

behind the scenes of the netherlands portfolio bootcamp